Nešto kratko o...

Blažić nekretninama

Reč Našeg direktora

Obraćam Vam se u ime naše Agencije Blažić nekretnine, koja uspešno posluje od d 2017. godine, Kao dip. ekonomista radom na tržištu nekretnina od 2007.godine stekla sam bogato iskustvo i razvila profesionalne odnose sa brojnim klijentima i kompanijama. Kroz saradnju sa raznovrsnim klijentima, naučila sam da personalizujem usluge kako bi odgovarale specifičnim zahtevima svakog klijenta. Moj iskustvo i znanje u ovoj oblasti stavljam Vam na raspolaganje

Da Vam se Predstavimo

Blažić Nekretnine su vaš partner u pronalaženju idealnog doma ili poslovnog prostora. Sa početkom rada 2017. godine, ali sa iskustvom koje seže od 2007., fokusirani smo na pružanje jednostavne, stručne i prijateljske usluge u svetu nekretnina.

Naš tim se sastoji od iskusnih stručnjaka koji su tu da vam pruže podršku u procesu prodaje, iznajmljivanja ili kupovine nekretnina. Bez obzira na vaše potrebe, mi smo ovde da vam pomognemo.

Sa svojim dugogodišnjim iskustvom i impresivnim portfoliom u nekretninama,  poznavanjem tržišta i saradnje sa brojnim velikim kompanijama i velikom mrežom saradnika naš generalni menadžer Blažić Sandra stoji Vam na raspolaganju da da odgovore na sva Vaša pitanja i razreši sve Vaše dileme,

još Nešto o nama

Naša Vizija

Naša vizija je stvaranje inspirativnog okruženja za svakoga, uz inovativnost, vrhunsku uslugu i posvećenost klijentima. Želimo biti lideri na tržištu, gradeći dugoročne odnose i doprinoseći boljoj budućnosti.

Naša Misija

Naša misija je da pružimo izvanredno iskustvo i vrednost našim klijentima kroz stručnost, inovacije i posvećenost. Želimo biti pokretači pozitivnih promena u okruženju i doprinositi njenom napretku.

Naša prednost

Naša prednost je u stručnosti, posvećenosti i praćenju novih trendova na tržištu, prilagođavajući se potrebama klijenata i pružajući im kvalitetnu i brzu uslugu.

Naše Mogućnosti

Naše mogućnosti su široke i prilagođene potrebama naših klijenata. Sa našim iskustvom i znanjem doprinosimo i razvoju i uspehu naših partnera.

Vaša Preporuka je Naša najbolja reklama

Kontaktirajte me

Compare Listings